ForældreIntra lukker og erstattes af Aula

NYHED VEDR. AULA OG SKOLEINTRA

Vi har fredag den 14. juni 2019 modtaget besked om, at ibrugtagningen af Aula, afløseren for SkoleIntra, er udskudt til uge 43. Det gælder hele landet.

Begrundelsen for udskydelsen er, at Kommunernes Landsforening i samspil med udviklerne af Aula har vurderet, at der er behov for flere tests for at sikre, at medarbejdere, elever og forældre får et system, der bliver den hjælp til kommunikation i hverdagen, som det er tiltænkt.

Frem til efterårsferien vil vi derfor stadig bruge SkoleIntra, som vi bruger i dag.

*******************************************************************************************************************************

Aula bliver den nye kommunikationsplatform for alle folkeskoler i hele landet.

For at få adgang til Aula skal I have et Uni-login. Alle forældre skal derfor skifte loginmetode, når I logger på ForældreIntra.

Vi skifter loginmetode til Uni-login den 24. juni 2019. Herefter er det ikke længere muligt at benytte det almindelige login til ForældreIntra. Dette er for at sikre, at alle kan logge på Aula den 1. august 2019.

Se vedhæftede vejledning til, hvordan I får jeres Uni-login ved hjælp af NemID.

Vejledning til forældre – Log på intra med Unilogin

 

Når SkoleIntra lukker betyder det også, at I ikke længere har adgang til billeder, beskeder og dokumenter i SkoleIntra. I bedes derfor gemme de billeder, beskeder og dokumenter, som I gerne vil bevare. Dette skal gøres inden den 31. juli 2019.

VIGTIGT: Vær opmærksom på, at de billeder, I ønsker at downloade fra SkoleIntra, ikke må deles på sociale medier eller vises i andre offentlige sammenhænge, da personerne på billederne ikke har givet samtykke til dette.