topbannere_indskoling01

INDSKRIVNING 0.KLASSE

Indskrivning til 0. klasse 2017:

Alle børn, der fylder 6 år i 2017, er undervisningspligtige fra august 2017.

Indskrivningen foregår fra den 14. november 2016 til og med 2. januar 2017, og det foregår udelukkende digitalt via Helsingør Kommunes hjemmeside eller vores hjemmeside.

Som forælder skal du bruge NemID eller Digital Signatur for at kunne indskrive barnet digitalt. Har du brug for hjælp, er du velkommen til at henvende dig til skolen.

Ved indskrivningen skal du også tage stilling til, om dit barn skal gå i skolens SFO.

Indskrivning til SFO skal ske via ”Digital pladsanvisning’” på kommunens hjemmeside.
Forældre til de børn, som skal indskrives til start i 0. klasse i kommunens skoler pr. august 2017, har i uge 44/2016 modtaget skriftlig information fra distriktsskolen i e-boks eller via brev.

Er barnet optaget på privatskole, skal dette meddeles distriktsskolen via digital indskrivning. Her vælges feltet ”privatskole”.

Vi holder informationsmøde i Snekkersten Skoledistrikt onsdag den 16. november 2016 kl. 17.30 på Borupgårdskolen i kantinen.

Der bliver dannet 0. klasser på Snekkersten Skole og Borupgårdskolen.

Det er skolens ledelse, der på baggrund af skolebestyrelsesprincipper for fordeling af elever foretager fordelingen af elever mellem skoleafdelingerne.

Har du spørgsmål til dette, kan du kontakte skolens pædagogiske leder Tue Bach Andersen, mobil 2531 3505 – mail: tue37@helsingor.dk

At starte i skole er et af de helt store skridt i livet – både for børn og forældre. Derfor vil vi gerne, at skolestarten for dit barn bliver god, tryg og lærerig.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål, kan du kontakte

tue

Daglig pædagogisk leder Tue Bach Andersen
tue37@helsingor.dk
mobil 2531 3505

INFO

 

Filer og links