Medarbejderens dag den 5. oktober 2018

Den 5. oktober er FN’s internationale lærerdag. Over hele verden bliver lærere på denne dag anerkendt for deres store og gode arbejde, og for den enorme betydning de har for samfundet.

Lærergerningens vilkår er meget forskellige rundt omkring i verden, og mange steder er behovet for bedre skolegang kolossalt. Der er i dag globalt stadig mange millioner børn, der ikke kommer i skole. Dette skyldes blandt andet en katastrofal mangel på lærerkræfter.

I over 100 lande fejres Lærerens Dag 5. oktober. Fokus er på lærerens vitale rolle både som underviser, men også som medvirkende til at udvikle aktive medborgere i et moderne samfund. Dagen er også med til at sætte fokus på, at uddannelse er en fundamental menneskeret.

På Skolerne i Snekkersten har vi valgt at kalde dagen Medarbejderens dag. Vi har medarbejdere ansat inden for en række forskellige stillingskategorier, ligesom vi er spredt ud på flere matrikler, og alle medarbejdere er vigtige for vores arbejde og hverdag, uanset baggrund, uddannelse og jobfunktion.

Så denne dag – den 5. oktober 2018 – er en fejring af alle medarbejdere på Skolerne i Snekkersten. Medarbejderne bliver behørigt fejret med kagemænd og kagedamer i løbet af dagen.

Og hvis nogen har lyst til at gøre dagen ekstra festlig, er man meget velkommen til det.