hk-logo_white-h35

SFO

Vores SFO er fordelt på 2 af vores skoler, nemlig Borupgårdskolen og Snekkersten Skole.

Samlet har vi omkring 430 børn i vores SFO.

Et barn i trivsel lærer bedst. Derfor har vi fokus på at få hverdagen og rammerne til at hænge sammen, fungere og virke overskuelige. En stor del af det daglige arbejde går med at få børnene til at lære og acceptere helt grundlæggende forventninger om adfærd, værdier og koder i det sociale samspil og samvær med andre børn/voksne, for at alle kan trives i skole og SFO og i livet.

I SFO´en er vi kompetente, troværdige og inkluderende i vores daglige arbejde og understøtter hvert enkelt barns muligheder for at indgå i forpligtende fællesskaber med andre børn i leg og aktiviteter.

Om hverdagen i SFO’en

I SFO’en får børnene mulighed for at vælge aktiviteter og deltage i f.eks. teater, rollespil, skovture, dybe samtaler ved tegnebordet etc.

Igennem forskellige boldspil får de mulighed for at udvikle kroppen og de sociale spilleregler ved de forskellige former for bevægelse, der foregår.

Igennem muligheden for den frie leg lærer de sig selv at kende, udvikler sociale og kreative sider, lærer noget om venskaber, grænser og hinandens fantasi, og bygger videre på ting, de allerede har lært.

De lærer at male og klippe-klistre igennem aktiviteter i SFO´en, ligesom de lærer om årstider og traditioner gennem årstidsfester og lignende.

Når børnene færdes i svømmehallen eller på offentlige legepladser med SFO’en, lærer de at overholde de offentlige fælles regler og sociale spilleregler.

Til fodbold og Frittercup lærer de om regler og konkurrencer og at være gode venner, tapre tabere, fornuftige vindere etc.

KONTAKT OS

Du kan kontakte lederen via mail eller telefon:

SFO Borupgårdskolen og Snekkersten Skole

SFO-leder Jon Sigbert Sorth
jso38@helsingor.dk
telefon: 2531 1248

INFO

Åbningstider i SFO:

Skoledage: mandag-torsdag 6.30-8.00 og 14.00-17.00, fredag 6.30-8.00 og 14.00-16.30

Skolefridage: mandag-torsdag 6.30-17.00, fredag 6.30-16.30

Lukkedage i SFO og klubber i Helsingør Kommune: Klik her