hk-logo_white-h35

AFDELINGER

Her møder du alle de afdelinger, der tilsammen danner Skolerne i Snekkersten; vores folkeskole fordelt på 3 matrikler, og som dækker 0.–9. klasse, L-klasser og Familieskolen, D-klasser fordelt på 2 matrikler, vores SFO fordelt på 2 matrikler, Fritidsklubben Villa Fem og Helsingør Kommunes Multipark.

Dertil kommer Helsingør Kommunes idrætslinje, som har til huse på Skolerne i Snekkersten, men er hele kommunens idrætslinje.

Klik på de enkelte sider for at læse mere om de forskellige afdelinger.


Idrætslinjen – idrætsklasser

Idrætslinjen Helsingør har til huse på Skolerne i Snekkersten.

Det er hele Helsingør Kommunes idrætslinje, og eleverne kommer derfor fra mange forskellige områder og skoler i kommunen.

Læs mere om optagelse, målgruppe, undervisning og træning her:
www.helsingortalentogelite.dk

KONTAKT OS

Smakkevej 2
3070 Snekkersten

Tlf.: +45 4928 3500
Mail: skolerne-i-snekkersten@helsingor.dk

 

 

 

Idrætslinjen Helsingør skal starte to nye 7. klasser næste skoleår. Det er dygtige og ambitiøse sportstalenter i årg. 2008 vi gerne vil have fat i – det er jer som går i 6. klasse nu. Idrætsklasserne går i skole på Skolen ved Rønnebær Allé.

 Hvis du dyrker sport hører du sikkert om muligheden for Idrætslinjen gennem din klub. Du kan skrive til Allan Jørgensen på ajo37@helsingor.dk og få svar på dine spørgsmål. Det er også her du bestiller prøvetræning på tirsdage og fredage kl. 7.50-9.30 – du kan prøvetræne helt til vi går på juleferie.